Alle zonnepanelen reviews

Dé betrouwbare partner in zonnepanelen reviews!

Wij letten op de details. Het zijn niet zozeer technische details in folders en brochures als wel technische details. We kijken naar de details van hoe ze voor ons werken. Dus hoe zijn ze verpakt en hoe zien ze eruit op het dak. Wat is de prijs/kwaliteit verhouding, de installateur is negatief. Het belangrijkste is natuurlijk de betrouwbaarheid van de zonnepanelen! We kunnen al fooi geven, hoe langer de garantie, hoe beter de kwaliteit. Want waarom zou je zoveel jaren garantie bieden, behalve dat je weet dat de kwaliteit hoog is en je 100% achter je product staat? Dit en vele andere feiten, dat is waar wij op focussen en hoe wij zonnepaneel reviews schrijven!

Belinus 🥇 (8,5/10)

Het merk Belinus is een bedrijf dat zich toespitst op het fabriceren van zonnepanelen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is in Genk, België gevestigd.

Panasonic 🥈 (7,5/10)

Een televisie is blijkbaar het eerste wat in je opkomt als je moet denken aan het merk Panasonic. Maar het bedrijf Panasonic is al 30 jaar actief in de zonnepanelen industrie. (Helaas gestopt met verkopen!)

Q CELLS 🥉 (6,5/10)

Q CELLS opereert als de Duitse dochteronderneming van Hanhwa Korea. Dit bedrijf dat in 1999 is opgericht, heeft zijn stempel weten te drukken op de zonnepanelen markt en fabriceert ook nog zonnepanelen van top kwaliteit.

Bauer Solar (6,0/10)

Bauer Solar is van oudsher een Duits bedrijf dat zich intussen al een aantal jaar richt op het vervaardigen en fabriceren van zonnepanelen.

REC (6,0/10)

REC zonnepanelen kunnen gerekend worden tot premium zonnepanelen die vervaardigd zijn aan de hand van top kwaliteit en een mooie all black vertoning.

LG Solar (4,5/10)

LG is ook een van de merken die zich is gaan richten op het vervaardigen van zonnepanelen. Om zich te onderscheiden op de zonnepanelen markt, opereert het bedrijf onder de naam LG Solar. (Helaas gestopt met verkopen!)